Απολύμανση με ξηρό ατμό

Απολύμανση με ξηρό ατμό

Η απολύμανση με ξηρό ατμό είναι μία απολύτως ατοξική, ασφαλής και φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος. Με αυτήν αντιμετωπίζουμε ενήλικα έντομα όπως κοριούς, ψύλλους, ακάρεα, βακτήρια και μικρόβια με τη χρήση υπέρθερμου ατμού.

Αυγά, προνύμφες, ενήλικα έντομα και παθογόνοι μικροοργανισμοί εξοντώνονται με μία και μόνο εφαρμογή. Πολλά προβλήματα αλλεργιών και άσθματος ξεκινούν από το στρώμα ή από σημεία όπου με γυμνό μάτι δεν φαίνεται η εστία που προκαλεί το πρόβλημα.

Συνήθως έχει δημιουργηθεί από αρθρόποδα έντομα όπως είναι τα ακάρεα, οι ψύλλοι, οι ψείρες, τα παράσιτα, τα τσιμπούρια κ.α. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει 100% αποτελεσματικότητα χωρίς τη χρήση χημικών φαρμάκων. Τη λύση δίνει η θερμότητα που αγγίζει τους 180 βαθμούς Κελσίου. Έτσι εξαλείφονται μικροοργανισμοί και βακτήρια από το θερμικό σοκ που προκαλείται σε αυτούς.

Παράλληλα αφαιρούνται όλες οι δυσάρεστες οσμές από τον χώρο. Ο ατμός εισχωρεί σε σχισμές, ρωγμές, πτυχές στρωμάτων & καναπέδων και σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία. Όπου δηλαδή μπορεί να φωλιάσουν τα έντομα.

Η απολύμανση με ξηρό ατμό εφαρμόζεται με τη χρήση μιας ειδικής συσκευής παραγωγής υπέρθερμού ξηρού ατμού. Απολυμαίνει όλες ανεξαρτήτως τις επιφάνειες και τα αντικείμενα (στρώματα, υφάσματα κ.α.). Εφαρμόζεται σε πολυάριθμους χώρους (ξενοδοχεία, ιατρεία, παιδικούς σταθμούς, κατοικίες, χώρους εστίασης) χωρίς τη χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων.

Η ροή του υπέρθερμου ξηρού ατμού λειτουργεί ως μία «θανατηφόρος ακτίνα», η οποία θανατώνει όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Η απολύμανση με υπέρθερμο ξηρό ατμό αποτελεί μια ατοξική και οικολογική μέθοδο.

Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην εξάλειψη του μικροβιακού φορτίου ενός χώρου, επιφανειών και αντικειμένων. Πραγματοποιείται σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή εφαρμογή αυτών και πάντα υπό την επίβλεψη & παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα της Εξυγιαντικής Κρήτης.

Απολύμανση με ξηρό ατμό
Share it
Κύλιση προς τα επάνω