Απολύμανση στρωμάτων – καναπέδων – χαλιών

Απολύμανση στρωμάτων – καναπέδων – χαλιών

Συχνά παρατηρείται το φαινόμενο να προβαίνουμε στην απολύμανση και στην καθαριότητα του σπιτιού. Πόσο συχνά όμως απολυμαίνουμε στρώματα, καναπέδες και χαλιά;

Η Εξυγιαντική Κρήτης παρέχει απολυμάνσεις για κάθε τέτοια επιφάνεια. Η απολύμανση του στρώματος στο οποίο κοιμόμαστε πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα σύμφωνα με την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Στα στρώματα ενδέχεται να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση ακάρεων σκόνης, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν διάφορες διαταραχές και ασθένειες στο αναπνευστικό σύστημα. Ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, βρέφη, παιδιά, εγκυμονούσες γυναίκες, άτομα με αναπνευστικά προβλήματα κ.α.).

Η εταιρία μας διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό προσφέροντας απόλυτα ασφαλείς λύσεις!

Φροντίζετε για την απολύμανση σε:

Στρώματα κρεβατιού, μαξιλάρια, καναπέδες, πολυθρόνες, κουρτίνες, μοκέτες, χαλιά, κουβέρτες και άλλα.

Το ακάρι συνήθως βρίσκεται σε μεγάλη συγκέντρωση κυρίως στα στρώματα ύπνου, αφού τρέφεται με οργανική ύλη που αφήνει το ανθρώπινο σώμα. Με τον τρόπο αυτό ευνοείται και η αναπαραγωγή του.

Τα ακάρεα μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα υγείας, μεταξύ άλλων και στο αναπνευστικό σύστημα. Πιο συχνά προκαλούν κρίση άσθματος, βήχα, επεισόδια δύσπνοιας, βρογχίτιδα, ψώρα και άλλα. Τα περιττώματα που αφήνουν είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και επιβλαβή για την υγεία του ανθρώπου. Σπανιότερα στα στρώματα εντοπίζονται κοριοί ή ψύλλοι κυρίως στην περίπτωση που κυκλοφορούν γάτες στις κρεβατοκάμαρες.

Τα σκευάσματα της Εξυγιαντικής Κρήτης διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλείς ακόμα και για τις ευπαθείς ομάδες. Οι μικροοργανισμοί στο στρώμα ύπνου είναι αδύνατο να γίνουν αντιληπτοί με γυμνό μάτι και για το λόγο αυτό είναι επιβεβλημένη η επίσκεψη του ειδικού μας απολυμαντικού συνεργείου.

Με την απολύμανση και την απορρύπανση που πραγματοποιείται εκμηδενίζεται η παρουσία μυκήτων, μικροοργανισμών, βακτηρίων, μικροβίων, ακάρεων, δυσάρεστων οσμών και λεκέδων. Έτσι αποκλείονται ενδεχόμενα κάθε είδους αλλεργιών.

Με την πρωτοποριακή, οικολογική απολύμανση, χωρίς χημικά της Εξυγιαντικής καταπολεμούμε κάθε επιβλαβή μικροοργανισμό. Με υπέρθερμο ξηρό ατμό, χωρίς να αφήνουμε στις επιφάνειες που απολυμαίνουμε υγρασία και νωπάδα. Και πάντα σε απόλυτα προσιτές τιμές!

Απολύμανση στρωμάτων – καναπέδων – χαλιών
Share it
Κύλιση προς τα επάνω