ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σταθμοί αντισηψίας

Οι σταθμοί αντισηψίας από την Εξυγιαντική Κρήτης είναι αυτόματες συσκευές αντισηπτικού υγρού με τη λειτουργία φωτοκύτταρου. 

Τοποθετούνται σε σημεία πρόσβασης (εισόδων και εξόδων) επαγγελματικών χώρων, επιχειρήσεων, δημόσιων κτιρίων, γραφείων και μονάδων υγείας. Με έναν αυτόματο σένσορα, χωρίς πιεστικές αντλίες και χωρίς να απαιτείται κανένα άγγιγμα σε κανένα σημείο της συσκευής απολυμαίνετε τα χέρια σας. 

Απομακρύνετε μικρόβια και βακτήρια με ένα μόνο ανέπαφο πέρασμα των χεριών από τις συσκευές! Μπορείτε ακόμη να προμηθευτείτε από την Εξυγιαντική Κρήτης το αντισηπτικό υγρό (λοσιόν) που χρειάζεται για τη λειτουργία του σταθμού αντισηψίας. 

Τεχνολογία αισθητήρων και ασφαλής λειτουργία χωρίς άγγιγμα για απόλυτη υγιεινή! Για σωστή απολύμανση χεριών και καλύτερα αποτελέσματα αντισηψίας.

Ηλεκτρικές εντομοπαγίδες

Με τις ηλεκτρικές εντομοπαγίδες από την Εξυγιαντική Κρήτης απομακρύνετε μια για πάντα τα ενοχλητικά ιπτάμενα έντομα από τον χώρο σας. 

Οι ηλεκτρικές εντομοπαγίδες είναι παγίδες με κολλητική επιφάνεια και με προδιαγραφές ISO/HACCP. Μπορούν να εξυπηρετήσουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. 

Τοποθετούνται εύκολα και καλύπτουν όσα τετραγωνικά απαιτούνται στην οικία, το εξοχικό και τον επαγγελματικό χώρο. Προμηθευτείτε τις ηλεκτρικές εντομοπαγίδες της Εξυγιαντικής Κρήτης. 

Απαλλαγείτε από έντομα και ζωύφια και διαμορφώστε ένα καθαρό περιβάλλον για την καθημερινότητά σας. Διασφαλίστε τη σωστή υγιεινή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Σταθμοί μυοκτονίας

Στην Εξυγιαντική Κρήτης για τις εφαρμογές μυοκτονίας χρησιμοποιούμε δολωματικούς σταθμούς.

Αφού εντοπιστεί και καταγραφεί το σημείο της «εισβολής» των τρωκτικών προχωρούμε στην αντιμετώπισή του.

Για την αντιμετώπιση τρωκτικών σε εξωτερικούς χώρους τοποθετούνται μυοκτόνα σκευάσματα σε δολωματικούς σταθμούς.

Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας επιλέγει τα σημεία τοποθέτησης και τον αριθμό των δολωματικών σταθμών, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Τα μυοκτόνα σκευάσματα προσελκύουν και καταπολεμούν τα τρωκτικά που έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα. Η δράση τους δεν προκαλεί δυσάρεστες οσμές, το φάρμακο δεν σκορπίζεται στον αέρα ούτε και αλλοιώνεται από την υγρασία.

Όλα τα σκευάσματά μας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας ή έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, αφήστε το μήνυμά σας και κάποιος εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.
Κύλιση προς τα επάνω