ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εξυγιαντική Κρήτης είναι μία απολυμαντική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1991 από επόπτες Δημόσιας Υγείας. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η επιστημονική και αποτελεσματική απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε με συνέπεια και άριστη μεθοδολογία να παρέχουμε υπηρεσίες υγειονομικού ενδιαφέροντος. Καθημερινά δίνουμε λύσεις σε επαγγελματίες και ιδιώτες σε όλο το νησί της Κρήτης.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξυπηρετεί τη δεδομένη στιγμή πάνω από 900 ικανοποιημένους εταιρικούς πελάτες. Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται σε πάνω από 1100 σημεία σε όλη την Κρήτη. Με 30 χρόνια εμπειρίας η Εξυγιαντική Κρήτης παραμένει καθημερινά δίπλα σε επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες. Στόχος μας να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες απολύμανσης υψηλού επιπέδου.

Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών και προσιτές τιμές αναλαμβάνουμε και αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά:

  1. Κάθε ανάγκη απολύμανσης
  2. Απεντομώσεις παντός τύπου
  3. Μυοκτονίες

Σε οικίες, εξοχικά, καταστήματα, επιχειρήσεις, εργοστάσια, ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά καταλύματα, αποθήκες, δημόσιες υπηρεσίες & οργανισμούς, σχολικά κτίρια και αθλητικά κέντρα.

Για όλες τις υπηρεσίες μας παραδίδουμε πλήρη φάκελο παρασιτοκτονίας με όλα τα απαραίτητα έγγραφα (πιστοποιητικά, αναφορές εργασιών, κατόψεις, μελέτες κλπ.). Ο φάκελος είναι κατάλληλος για οποιονδήποτε έλεγχο από δημόσιους ή και ιδιωτικούς ελεγκτικούς φορείς.

Επιπλέον, παρέχουμε πλήρη υποστήριξη σε εταιρείες που εφαρμόζουν HACCP & ISO.

Η Εξυγιαντική Κρήτης με τη μακρόχρονη εμπειρία της, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό της μπορεί να εγγυηθεί ασφαλή και ποιοτική διαδικασία σε κάθε παρεχόμενη υπηρεσία. Εξάλλου, είναι μια απολυμαντική εταιρεία πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015.

Η εταιρεία μας, πέρα από τους άριστα εκπαιδευμένους μόνιμους τεχνικούς της, διαθέτει Υγιεινολόγο και Γεωπόνο, κατόχους άδειας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Εκείνοι σχεδιάζουν και επιβλέπουν το σύνολο των παρεχόμενων εργασιών. Με συνεχή εκπαίδευση, συμμετοχή σε σεμινάρια, παρουσιάσεις, εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό παραμένουμε ενημερωμένοι για κάθε νέα και καινοτόμα τεχνολογία απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Η σχέση της Εξυγιαντικής Κρήτης με το πελατολόγιο της είναι μακροχρόνια, σταθερή και επαναλαμβανόμενη. Έτσι, επιβεβαιώνεται η επαγγελματική κατάρτιση, η αξιοπιστία και η συνέπειά της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας ή έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, αφήστε το μήνυμά σας και κάποιος εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.
Κύλιση προς τα επάνω